Natsa
classic rock


Natsa Klubi

TERVETULOA KAIKKI 1950 - 1970-LUVUN RYTMIMUSIIKIN JA TANSSIN YSTÄVÄT KLUBIMME JÄSENIKSI

Natsa Klubi jatkaa legendaarisen Natsan perinteitä kokoamalla kerran kuukaudessa iltoihinsa entisiä nuoria ja nuoren mielisiä. Iltamme tarjoavat monipuolista menneiden vuosikymmenten musiikkia, klassikoita, hittejä, tunnelmia ja hyviä orkestereita ja artisteja sekä saman mielisistä ja saman ikäisistä ihmisistä koostuvaa mielenkiintoista seuraa.
Natsa Klubin illat ovat avoimia kaikille, mutta maksamalla kulloisenkin vuosittaisen jäsenmaksun ja liittymällä Klubin jäseneksi saa nauttia jäsenen eduista, kuten alhaisemmista sisäänpääsymaksuista. alhaisemmista juomien hinnoista sekä muista eduista. Lisäksi järjestämme ajoittain vain Klubin jäsenille tarkoitettuja "Jäseniltoja". Kaikki Natsa Klubin jäsenet saavat lisäksi sähköisenä Klubin tiedotteen, joka ilmestyy tarvittaessa ja vähintään kerran kuukaudessa. Siinä kerrotaan tulevista Natsailloista ja jäsenten eduista.

VUODEN 2018 JÄSENMAKSU JA JÄSENYYS

Vuodeksi 2018 vahvistettu jäsenmaksu on 10 euroa. Sillä katetaan Natsa Klubi yhdistykselle muun muassa jäsenrekisterin ylläpidosta sekä viestinnästä aiheutuvia menoja. Natsa Klubi Yhdistys ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, joka rahoittaa Natsa Klubin toimintaa, muun muassa Natsailtojen järjestelyt.
Henkilö voi liittyä Natsa Klubin jäseneksi 
- joko Natsaillassa täyttämällä liittymislomakkeen ja maksamalla jäsenmaksun klubiemännille, jotka luovuttavat uudelle jäsenelle Klubikortin,
- tai täyttämällä liittymislomakkeen netissä (ks. tällä sivulla myöhemmin) ja maksamalla jäsenmaksun ohjeiden mukaan Natsa Klubin tilille. Kun maksu on rekisteröitynyt Klubin jäsenrekisteriin, voi Klubikortin noutaa seuraavassa Natsaillassa klubiemänniltä.

Jäsenmaksu maksetaan Klubin tilille.

Pankki = Nordea
Tilinumero = FI40 1544 3000 0657 35
Saajan nimi = Natsa Klubi
Maksu määrä 2018 = 10 €
Viitenumeroa ei tarvita.

Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy ja tule mukaan:


Etunimi


Sukunimi


Sähköpostiosoite


Muuta tietoa jäsenrekisterin ylläpitäjälle


Postinumero - postitoimipaikka
-

 

 

 
                 

KUMPPANIT
     
alapalkki
v2 11.12.2019