Natsa
classic rock


Natsa Klubi

TERVETULOA KAIKKI 1950 - 1970-LUVUN RYTMIMUSIIKIN JA TANSSIN YSTÄVÄT KLUBIMME JÄSENIKSI

Natsa Klubi jatkaa legendaarisen Natsan perinteitä kokoamalla yhteen entisiä nuoria ja nuorenmielisiä, joilla on samoja kiinnostuksen kohteita. Tarjoamme menneiden vuosikymmenten rytmejä monipuolisesti: rock-, rock’n’roll-, beat- ja pop-musiikin sekä rautalankamusiikin helmiä suosittujen artistien esittämänä. Erilaisten teemojen ympärille rakennetuissa kuukausi-illoissa on tarjolla myös yllätysohjelmaa.
Natsa Klubin illat ovat pääsääntöisesti avoimia kaikille, mutta liittymällä jäseneksi saa nauttia jäseneduista, kuten vain jäsenille tarkoitetuista Special-illoista. Kaikki Natsa Klubin jäsenet saavat lisäksi sähköisen tiedotteen, joka ilmestyy syys- ja kevätkaudella vähintään kerran kuukaudessa. Siinä kerrotaan tulevista tapahtumista ja jäseneduista..

VIIDEN VUODEN JÄSENYYS 20 EUROLLA

Natsa Klubi Yhdistyksen vuosikokous päätti 10.1.2021 uusista käytännöistä liittyen jäsenyyteen ja pääsylippujen hintoihin. Jäseneksi liitytään maksamalla 20 euroa klubin tilille (tilitiedot alla). Jäsenyys säilyy viisi (5) vuotta maksupäivästä lukien, ja sen voi halutessaan lunastaa viideksi vuodeksi aina uudestaan. 
Jatkossa osa tulevista illoista ja tapahtumista ovat avoimia vain klubin jäsenille ja heidän seuralaisilleen. Pääsyliput ovat samanhintaisia jäsenille ja ei-jäsenille. Hinnat määräytyvät kulloisenkin tapahtuman kustannusten mukaan (esim. esiintyjien palkkiot)..

JÄSENEKSI REKISTERÖITYMINEN


Huolehdithan jäsenmaksun suorittamisesta. Maksut ovat edellytys sille, että voimme jatkossakin tarjota jäsenillemme ja muille musiikinystäville mahtavaa menoa ja mukaansa tempaavia teemailtoja.

Pankki = Nordea
Tilinumero = FI40 1544 3000 0657 35
Saajan nimi = Natsa Klubi
Maksun määrä 2022 = 20 €
Viitenumeroa ei tarvita, mutta merkitse maksajan nimi.

Natsa Klubi Yhdistyksen hallitus

Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy ja tule mukaan:


Etunimi


Sukunimi


Sähköpostiosoite


Muuta tietoa jäsenrekisterin ylläpitäjälle


Postinumero - postitoimipaikka
-

Olen tutustunut Natsa Klubi yhdistys r.y.:n EU:n vaatimusten mukaiseen rekisteriselosteeseen ja hyväksyn siinä kuvaillut ehdot.Tutustu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaiseen rekisteriselosteeseen täällä >

 


 
   

   

KUMPPANIT
     
alapalkki
11.02.2019